Over Ons

NIEUW: Indien u een telefoonnummer (06) heeft, kunnen we nauwkeurig bepalen waar deze zich bevind.

Een ontvoering is een traumatische gebeurtenis. Voor het slachtoffer, maar ook voor de familie en voor overige betrokkenen. Om die reden moet er altijd geprobeerd worden om het slachtoffer zo snel en veilig mogelijk terug te halen. Helaas kan dat niet altijd, bijvoorbeeld omdat niet bekend is waar het slachtoffer zich precies bevindt, of omdat de ontvoerders niet meewerken.

Ontvoering kind Ontvoering 2

Daar komt bij dat een ontvoering ook voor de mensen thuis een zeer emotionele ervaring is. Het kan bijzonder lastig zijn om nog precies in de gaten te hebben wat er gebeurt en wat u het beste kunt doen. Ontvoeringen zijn al complex, en omdat het dan ook nog eens om geliefden van u gaat, wordt dat enkel erger.

Wat wij voor u kunnen doen

Wij helpen u om ontvoerde personen terug te brengen naar Nederland. Als het nodig is, brengen we hen zelfs hoogstpersoonlijk terug. We werken daarvoor samen met een team dat jarenlange ervaring heeft in ontvoeringen en gijzelingen in binnen- en buitenland. Ons team behandelt vooral zaken in de familiesfeer, zoals internationale kinderontvoeringen.

U kunt ons inschakelen voor formele zaken, waarbij er bijvoorbeeld al een toetsing door de rechter heeft plaatsgevonden. Al onze operaties hebben dus een juridische basis. We zijn gespecialiseerd in operaties op locatie, dus de feitelijke opsporing en andere tactische elementen. Dat is namelijk precies wat veel instanties en andere bureaus in Nederland ontberen. Zo komen er ieder jaar weer nieuwe ontvoeringen bij die niet worden opgelost. Wij zetten ons in om daar verandering in te brengen. Bij ons kunt u dus ook terecht als het voor anderen te moeilijk is geworden.

Juridische hulp en bijstand

Ontvoeringen zijn vaak om te beginnen al op papier gecompliceerd, laat staan de feitelijke uitwerking. Daarom zullen we samen met u eerst de juridische mogelijkheden verkennen. In sommige gevallen kan namelijk zo een ontvoeringszaak al tot een snel en veilig einde worden gebracht. Wij staan voor u klaar met een team van juristen en advocaten dat gespecialiseerd is in het oplossen van dit soort vraagstukken.

Pas stoppen als de klus geklaard is

Een ontvoering is echter niet altijd voorbij met enkel juridische bijstand. En dat is vaak een probleem. De meeste ontvoering specialisten gaan niet verder dan de rand van hun computerscherm. Dat kan prima resultaten opleveren, zeker bij eenvoudige zaken. Maar om lastige ontvoeringen op te lossen, is dat simpelweg niet genoeg. Daarom gaan wij verder waar anderen stoppen. Wij kijken niet slechts met een brilletje over het bureau, maar met een verrekijker over het veld. Niet enkel bureauwerk, maar ook echt veldwerk.

Onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring in binnen- en buitenland met tactische operaties en opsporing. We werken uitsluitend met mensen met een Special Forces-achtergrond, zoals AT’ers (uit het arrestatieteam) en ex-leden van het Korps Commandotroepen (KCT). Dit zijn dus getrainde professionals met alle specialistische kennis om de opsporing en eventuele terughaalacties tot een goed einde te brengen.

Daadkrachtig en betrokken

Als u zich bij ons aanmeldt, beginnen we zo snel mogelijk aan uw zaak. Eerst onderzoeken we snel maar grondig wat er precies aan de hand is. Een deskundig team doet een analyse van de risico’s en de haalbaarheid. Zo weet u bij ons precies waar u staat. U krijgt dan ook een persoonlijk portaal op onze website, waar u alles veilig en gemakkelijk kunt volgen. Uiteraard is dit voorzien van uitstekende beveiliging, zodat er geen ongewilde bezoekers bij deze gevoelige informatie kunnen komen.

Vervolgens stellen we een globaal plan van aanpak op. Daarbij maken we ook een tijdlijn. We houden u te allen tijde op de hoogte. Zo weet u altijd wat u kunt verwachten en wat de huidige stand van zaken is. We weten namelijk uit ervaring dat er niets erger is dan in spanning en onzekerheid zitten over het lot van een geliefde.

Ook krijgt u te horen wat de kosten zijn. Wij financieren onze operaties via twee manieren. U dient een vast bedrag te betalen. De rest passen wij bij door middel van crowdfunding. Dergelijke zaken kunnen namelijk al snel in de kosten lopen, en lang niet iedereen heeft daar voldoende reserves voor. Het gaat ons er uiteindelijk om de ontvoerde terug te halen, niet om u zoveel mogelijk afhandig te maken. Daarom hebben wij gekozen voor deze unieke duale financiering. De crowdfundingsactie wordt voor iedere operatie apart opgezet en verloopt grotendeels via social media. Om uw veiligheid en privacy te garanderen worden er nooit details bekendgemaakt die op u of op de ontvoerde te herleiden zijn.

Tijdens de daarop volgende operatie houden we u zoveel mogelijk op de hoogte van de gebeurtenissen. We houden namelijk van een persoonlijke en betrokken benadering. Zo verloopt het proces voor alle betrokkenen zo prettig mogelijk.

Meer informatie? Neem direct contact met ons op!